Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Εντυπωσιακές ΦΩΤΟγραφίες από τη σέξι εισβολή του αέρα στις ιπποδρομίες του Άσκοτ!



Εντυπωσιακές ΦΩΤΟγραφίες από τη σέξι εισβολή του αέρα στις ιπποδρομίες του Άσκοτ!
Μεγάλους μπελάδες προκάλεσαν οι δυνατοί αέρηδες στις κυρίες με τα πολύχρωμα καπέλα, τα ψιλοτάκουνα και τα αποκαλυπτικά φουστάνια που προσπαθούσαν να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο στον φημισμένο Ιππόδρομο του Μπέρκσαϊρ.
Ακόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία κυκλοφορεί πάντα με ελαφρά βάρη στον ποδόγυρο προκειμένου να μην υπάρξουν… αποκαλύψεις που θα της προκαλέσουν αμηχανία, ταλαιπωρήθηκε κατά την άφιξή της στον χώρο των θρυλικών ιπποδρομιών!

Οι Βρετανοί φίλιπποι ωστόσο παρά την αρχική αναστάτωση που προκάλεσε ο Αίολος χάρηκαν την συμμετοχή τους στο μείζον κοινωνικό γεγονός της Βρετανίας που προσελκύει στο νοτιοδυτικό Λονδίνο (μόλις 10 χλμ από τον πύργο του Ουίνδσορ που ανήκει στη βασιλική οικογένεια) περισσότερους από 300.000 επισκέπτες τον χρόνο!
Οι ιπποδρομίες που φέρουν την επίσημη ονομασία Royal Ascot, διαρκούν πέντε ημέρες και διεξάγονται πάντοτε στον ιππόδρομο που εγκαινίασε το 1711 η πριγκίπισσα Άννα στην μικρή πόλη του Άσκοτ.
Η χτεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη στις κυρίες, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να φορέσουν τα πιο εντυπωσιακά τους καπέλα και τα τολμηρά τους φορέματα παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες (ο υδράργυρος δεν ανέβηκε πάνω από τους 15 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου