Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 02/08/2012




Νεφώσεις αυξημένες στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και τις Σποράδες, με βροχές αρχικά στη Βόρεια Θεσσαλία και τις θερμές ώρες της ημέρας καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τα ορεινά της Κεντρικής, Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου περιμένουμε την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 21 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 21 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 25 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στις Κυκλάδες σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι δυτικοί με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νομού περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ και στο Ν. Ευβοϊκό τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών καταιγίδων κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς ασθενείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου