Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Επίθεση Καμμένου στην κυβέρνηση από τη Βουλή



Επίθεση Καμμένου στην κυβέρνηση από τη Βουλή







Με βαρείς υπαινιγμούς κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, εμφανίστηκε στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις ΔΕΚΟ και λιμένων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. 

«Σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι Γερμανοί ότι ξεπουλάτε δημόσια περιουσία σε φίλους σας - και φωνάζουν γιατί θέλουν να τα πάρουν όλα», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

«Όποιος ψηφίσει αυτή τη στιγμή, την παράδοση της λειτουργίας της χώρας σε ξένες δυνάμεις, έχει προσωπική ευθύνη», ανέφερε ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στους βουλευτές της συμπολίτευσης.

Νωρίτερα, επίθεση στους κυβερνητικούς εταίρους εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή το non paper για τον φερόμενο δεσμευμένο λογαριασμό και υποστήριξαν ότι ο μόνος εναλλακτικός δρόμος είναι εκτός μνημονίου. Ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ότι «η χώρα μας δεν είναι προτεκτοράτο», έκανε λόγο για όψιμη διαπίστωση εκ μέρους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε ότι «αυτό έχει συντελεστεί με την ψήφο των τριών κυβερνητικών εταίρων».

«Απορούμε», είπε ο κ. Ζώης, «για την όψιμη διαπίστωση του κ. Βενιζέλου ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει προτεκτοράτο αλλά και για τις υποκριτικές διαμαρτυρίες των κυρίων Σαμαρά και Κουβέλη, όταν είναι γνωστό και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι αυτό έχει συντελεστεί με την ψήφο τους και την αποδοχή του δεύτερου μνημονίου με το οποίο και εκχωρήθηκε εθνική κυριαρχία, αναγνωρίζοντας την αποκλειστική αρμοδιότητα για την επίλυση των διαφορών με τους πιστωτές μας στα δικαστήρια του Δουκάτου του Λουξεμβούργου», είπε ο κ. Ζώης.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προσέθεσε ότι «είναι αργά για δάκρυα αλλά και για εσάς, κύριοι της συγκυβέρνησης» και κάλεσε τον ελληνικό λαό να βγάλει συμπεράσματα από όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες «και να συνειδητοποιήσει ότι ο μόνος εναλλακτικός δρόμος βρίσκεται έξω από το μνημόνιο».
news.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου