Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Γέμισαν οι λαϊκές με …Ελληνικές ντομάτες Σκοπίων

Φωτογραφία για Γέμισαν οι λαϊκές με …Ελληνικές ντομάτες Σκοπίων



Με ντομάτες Σκοπίων και Αλβανίας που φτάνουν στην Ελληνική αγορά ως Ελληνικές έχουν γεμίζει οι πάγκοι των λαϊκών αγορών, σύμφωνα... με καταγγελία του Αγροτικού συλλόγου Φιλιατρών, που ενημέρωσε μάλιστα με επιστολή του τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτσαρή.

Η ανησυχία στα Φιλιατρά και σε άλλες περιοχές που παράγουν ντομάτες είναι μεγάλη αφού οι παράνομες Ελληνοποιήσεις αφήνουν τα δικά τους προϊόντα απούλητα.

Στην επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου που υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Αλεξανδρόπουλος και ο γραμματέας Ιωάννης Γριβοκωστόπουλος ζητούνται αυστηροί έλεγχοι υπολειμμάτων στα σύνορα και η ταυτότητα του προϊόντος να το συνοδεύει ως το τελικό σημείο πώλησης.

Η επιστολή που βρίσκεται ήδη στο γραφείο του υπουργού αναφέρει:

«Κύριε Υπουργέ θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι στην περιοχή μας έχει ξεκινήσει η συγκομιδή ντομάτας θερμοκηπίου, μιας καλλιέργειας με πολύ μεγάλο κόστος. Όμως οι λαχαναγορές της χώρας μας έχουν γεμίσει από ντομάτες Σκοπίων - Αλβανίας από το τελωνείο των Ευζώνων κ.λ.π. και καταλήγουν στους πάγκους λιανικής πώλησης σας Ελληνικές.


Ντομάτες οι οποίες έχουν καλλιεργηθεί χωρίς τους ό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου