Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τυχόν πώληση του ΟΠΑΠ «είναι έγκλημα όχι πολιτική», λέει ο Π.Καμμένος



Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στον ΟΠΑΠ
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στον ΟΠΑΠ  
Αθήνα
Επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αφορμή την πρόθεση για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε τον Οργανισμό, την Τετάρτη.

Ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων και υποστήριξε ότι «γίνεται προσπάθεια απαξίωσης του ΟΠΑΠ ώστε να πουληθεί σε χαμηλότερη τιμή και όποιοι το επιχειρούν διαπράττουν το αδίκημα της απιστίας», ενώ δήλωσε ότι τυχόν πώληση του ΟΠΑΠ «είναι έγκλημα, δεν είναι πολιτική».

«Θα χρησιμοποιήσω τη φράση που είπε ο σημερινός πρωθυπουργός στο Ζάππειο 2 και στην Έκθεση Θεσσαλονίκης», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«το να πουληθεί ο ΟΠΑΠ σε τιμή δύο ή τριών χρήσεων των κερδών του δεν είναι ξεπούλημα, είναι χάρισμα. Έρχεται λοιπόν ο κ. Σαμαράς ως πρωθυπουργός της χώρας λέγοντας ψέματα, ακόμα μία φορά, και προσπαθεί να ξεπουλήσει τον ΟΠΑΠ σε τιμή χαμηλότερη των ετήσιων κερδών».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ακόμη ότι θα πρέπει να γίνει απόλυτα αντιληπτό «ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν είναι αποκρατικοποιήσεις, είναι ξεπουλήματα σε ημετέρους και θα βρουν την αντίδρασή μας και την πολιτική και την ποινική».

«Ο ΟΠΑΠ είναι εκείνος ο οργανισμός ο οποίος στηρίζει κοινωνικές δράσεις σε θέματα υγείας, σε θέματα αθλητισμού, σε θέματα πολιτισμού. Είναι εκείνος ο οργανισμός που κάνει συσσίτια σε ανθρώπους που δεν έχουνε να φάνε. Το να πουληθεί ένα τέτοιο εργαλείο για την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικονομία σε εποχές κρίσεως αποτελεί έγκλημα και όχι πολιτική» κατέληξε.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου