Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Σε ύψιστη ετοιμότητα ο Τουρκικός στόλος στη Μεσόγειο!





Όλα δείχνουν Εισβολή από τρία σημεία ταυτόχρονα ...Βομβαρδισμός απο τα F-16 , προέλαση αρμάτων και βομβαρδισμό απο τα Ναυτικό με τα πυροβόλα των 127 χιλ.

Στο πλαίσιο αυτό, στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο Θάλασσα, στον τομέα του εφοδιασμού όλες οι παράκτιες βάσεις που υποστηρίζουν πολεμικά υπό την Νότια Διοίκηση Θάλασσας

, την Ναυτική Διοίκηση και Erdek ναυτικές βάσεις έχουν τεθεί σε συναγερμό αλλά και από το Διοικητή της Βόρειας Ναυτική Διοίκησης ενισχύσεις αποστέλλονται σε όλα τα σημεία!

Ενισχύσεις σε Aksaz και Αλεξανδρέττα και εντολές στη Ναυτική Βάση Mersin της Μεσογείου Περιφερειακή Διοίκηση και Αττάλεια και Αλεξανδρέττα αλλά και στους διοικητές της ακτοφυλακής.

Ενίσχυση των στοιχείων Herpoon και πυραύλους Sea Sparrow με 127-χιλιοστών πυροβόλα όλες οι φρεγάτες κλάσης εξοπλίστηκαν όλα και τα πολεμικά πλοία του Ναυτικού . Εντολές για ενισχυση στα λιμάνια της Μερσίνας και Αλεξανδρέττας με δυνάμεις για να ανταποκριθούν άμεσα σε ανάγκες ελλιμενισμού σε περίπτωση συναγερμού.


ΟΙ βάσεις υποβρυχίων και imhalarında MK 46 και ελικόπτερα οπλισμένοι με Hellfire ΙΙ και τορπίλες είναι επίσης διαθέσιμα.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου , έθεσε σε συναγερμό Σανλιούρφα, Μαρντίν και Γκαζιαντέπ τα τεθωρακισμένα αλλά και τα μηχανοκίνητα στρατεύματα και τα ενίσχυσε με την αποστολή αλλων 60 αρμάτων στα ήδη υπάρχοντα 250 κατά μήκος των συνόρων!

Στο Ντιγιαρμπακίρ και Malatya-Erhaç'daki Αεροπορικές βάσεις περίπου 55 F-16 έχουν μεταγκατασταθεί  από άλλες βάσεις.

trikalagr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου