Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Τρίτη για την επίσκεψη Μέρκελ



  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια «στη συνεχιζόμενη αντεργατική, αντικοινωνική και υφεσιακή πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας» διοργανώνουν την ερχόμενη Τρίτη στη 1 το μεσημέρι τα συνδικάτα, με αφορμή και την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ την ίδια ημέρα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν παναττική 3ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 και συλλαλητήριο στις 13:00 στο Σύνταγμα.

Τις κινητοποιήσεις αποφάσισαν τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, προκειμένου οι εργαζόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν την αντίθεσή τους, «στην πολιτική που ακολουθείται από τον ηγετικό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση των τριτοβάθμιων σωματείων.

«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι δεν αντέχουν άλλο την τιμωρητική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντί να λύνει τα προβλήματα της χώρας, εξαθλιώνει την κοινωνία και βουλιάζει σε αδιέξοδα και ύφεση την οικονομία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (8/10), στο Σύνταγμα, θα γίνει κανονικά.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου